Möhippa

Ska du hålla i en möhippa? Saknar du det där lilla extra? Eller är du helt oförberedd? Lugn, Manlig Strippa har lösningen på dina problem.

Manlig Strippa .se har erfarna eventplanerare som kan skräddarsy möhippor, helt unikt för dig. Vi har goda samaretspartners inom andra evenemang och vet vad som gäller och är inne just när det gäller möhippor.

Det är mycket populärt att hyra strippa till en möhippa idag. Det ger en rolig touch på hela festen och har en skämtsam inverkan på den blivande bruden.

Vill ni ha en Manlig Strippa som knackar på dörren till er lägenhet där er möhippa befinner sig, och han utger sig för att vara polis. Han säger med bestämd röst att det har ringts in klagomål på en högljudd fest i just denna lägenhet. Sedan tränger han sig in och går fram till Stereon, vrider på volymen och överraskar er redan överraskade snart nygifta väninna med att köra en Show med mycket hud…

Har ni andra idéer som ni önskar att våra strippor genomför, hör av er till oss med er idé, det kan sägas att vi varit med om det mesta och det finns inget ni behöver skämmas över.

Våra manliga strippor har en hel del kostymer för olika ändamål, så som Brandman, Polis, Gentleman, Rörmokare/Byggarbetare eller varför inte en Cowboy?

Se våra strippor här!

Hyr en manlig strippa till din möhippa redan idag!